A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی
Blog Article
سطح قند خود را کنترل کنید: اگر مبتلا به دیابت هستید یا سابقه خانوادگی در دیابت دارید، مدیریت قند خون با تغییر شیوه زندگی و داروها میتوانند پیشرفت بیشتر کبد چرب و تبدیل آن به مشکلی جدی مانند سیروز یا نارسایی کبد را متوقف کنند.
مصرف مداوم کربوهیدراتهای تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش میدهند؛ بهخصوص در مواردی که مصرفکنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.
کبد چرب گرید ۱ به اولین مرحله بیماری اشاره دارد که به آن «کبد چرب ساده» یا «استئاتوز کبدی» میگویند. در این مرحله، چربی اضافی در سلولهای کبدی بیمار جمع میشوند؛ اما بهطورکلی بیضرر تلقی میشود. اگر تجمع چربی بیش از این پیشرفت نکند معمولا در این مرحله از بیماری علائمی بروز نکرده و عوارض جسمانی در پی ندارد.
چغندر نیز، یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
پالپ _ قسمتی از میوه که کل فیبر میوه در آن ذخیره می شود_ دیگر بخشی از این معامله نیست و به جای آن نوشیدنی سرشار از شکر می نوشید، که سالم نیز نیست.
قهوه: در مطالعات انجام شده روی افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی، افرادی که دو یا چند فنجان قهوه در روز مینوشیدند، نسبت به افرادی که قهوه مصرف نمیکردند، آسیب کبدی کمتری داشتند.
ابتلای به کبد چرب، حتی پس از مصرف کوتاهمدت الکل هم میتواند اتفاق بیافتد. با این حال، کبد چرب الکلی قابل پیشگیری است؛ ضمن اینکه با توقف مصرف الکل، علایم آن برطرف خواهد شد.
اولین عکس از وضعیت خودروی رنوی تروریستها بعد از تیراندازی پلیس آخرین آمار از افزایش تلفات حمله تروریستی در مسکو واکنش روسیه به بیانیه داعش حذف تیم ملی ترکیه از یورو ۲۰۲۴؟
افراد مبتلا به بیماری کبد حجامت کبد چرب نی نی سایت چرب معمولاً هیچ علائمی ندارند تا زمانی که بیماری به سیروز کبدی تبدیل شود.
آنزیم کبدی، بیوپسی و تصویربرداری از کبد منتشر شده است که میتوانید آن را مطالعه کنید.
بیماری کبد چرب، فقط کبد را درگیر نمیکند؛ ممکن است بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند، تا آخر عمر با مشکل کبدی جدی مواجه نشوند؛ اما مستعد ابتلا به مشکلاتی مانند فشار خون بالا، قند خون، سکتههای قلبی و مغزی و نارسایی کلیه باشند.
هر روز، ۲ تا ۳ حبه سیر تازه بخورید و در پخت غذا نیز از آن استفاده کنید حتی میتوانید بعد از مشورت با پزشک، از مکملهای سیر نیز استفاده کنید.
کلروفیل مادهای است که در این سبزیجات به مقدار فراوان یافت میشود، مکملهای کلروفیل نیز ممکن است کمک کننده باشند.
سونوگرافی یا توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن) برای گرفتن تصویری از کبد